Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fodrászat!!!

Fodrászat!!!

 

Hajhosszabbítás!!!

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás, hajkímimages.jpgélő vegyszer mentes eljárás!

A mikrogyűrűs eljárás során extra vékony tincseket illesztünk a vendéghajhoz a tincsek végén keratin található, a saját haj leválasztott tincséhez a póthajtincset illesztjük és egy pici fémgyűrűvel rögzítjük. Fémérzékenyeknél szilikonbetétes mikrogyűrűt használunk. A hajszínhez megfelelő színű mikrogyűrűt illesztünk.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítást 3-4 hónapig hordhatjuk, utána újra kell illeszteni. A mikrogyűrűs hajhosszabbítás leszedése, gyors, egyszerű és hajkímélő semmilyen vegyszert nem használunk.

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás előnyei:

  • -Vegyszer mentes eljárás!
  • -Extra erős rögzítési pontok.
  • -Sportolóknak is ajánlott technika.
  • -Nem hullik a póthaj.
  • -Szuper vékony tincsek, természetes hatás.
  • -Kényelmes viselet.

 

Tartós hajegyenesítés Brasil Cacau-val!!!!!

Brasil Cacau Keratin

Sima, egészséges, könnyen kezelhető haj A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is. A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában. Használd a Brasil Cacau Keratint, hogy visszanyerd a haj egészségét, és ezáltal a hihetetlenül sima és ragyogó fényű hajat!

brasil_cacau_a1_11.jpg

 

A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet-újraépítő kezelés, mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig. Keratint, kakaót és ecetsavat tartalmaz (feladata a savas pH 2.8 létrehozása). A Savas pH a Brasil Cacau Keratinban és a simítóvas hője felelős a formula aktív összetevőinek fixálásáért a hajban. A balzsam lezárja a kutikulát így a tökéletesen sima felszín visszaveri a fényt és a haj ragyog. A kezelés eredményességéhez tartozik a savas pH, mely a haj külső felszínén, a kutikulában hat. Éppen ezért a haj belső szerkezetét nem módosítja.

Bejelentkezés:

Kovács Gabriella

Eger, Mekcsey u.1

Tel: 06-30-4025890

 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 16513
Hónap: 169
Nap: 6