Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Masszázs!!!!!

image.jpg

Masszázs szolgáltatások:

 

Relaxáló masszázs: Stresszoldás, mélyrelaxálás, a testi és lelki egyensúly megteremtése.

 

 

Frissitő masszázs: Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, éliénkatő, kondicionáló masszázs, melyet általános masszázsnak is nevezünk.

Gyógy masszázs: Célja egyrészt a hétköznapi életből fakadó izomfájdalmak kezelése. Ennek okozója lehet a helytelen testtartás, az egész napos görnyedt ülés vagy éppen az egész napos rohangálás. De a stressz okozta fájdalmas izomcsomók kezelését is idesorolhatjuk. Az eredmény: felszabadultabb test, hatékonyabb munkavégzés, örömtelibb magánélet.

Másik tipikus alkalmazási területe a balesetek, sérülések utáni rehabilitáció. A legyengült izmok, a korlátozott mozgással bíró izületek gondozása nagyban hozzájárulhat a teljes felépüléshez, segíti a gyógyulást.

Mézes masszázs:  Ez a módszer a méz gyógyító erejét használja a szervezet tisztítására és méregtelenítésére. A masszázs reflektorikus úton fejti ki hatását. Ez az egyetlen olyan masszázs, amely a gerinc fölött is alkalmazható. Közvetlen és gyors fájdalomcsillapító hatása miatt hatásos lehet ezen testrészeknél fellépő fájdalom esetén. A mézes masszázs során a testrészre felkent mézzel vákumhatást tudunk elérni. Így a méz értékes összetevői mélyen bejutnak a szervezetbe, a felhalmozott méreganyagok, salakanyagok távoznak a bőrőn keresztül.

Babor cellulit masszázs:  Professzionális Babor termékekkel történő masszázs.  Két célzott anyagot használunk.

-Babor body peeling krém, amely eltávolítja az elhalt hamsejteket, a bőr felszivóképessege javul.

- Termo lotion krém, mely élénkíti a vérkeringést, fokozza az oxigén ellátást. Elősegíti az anyag cserét, leépíti a zsiradékot. Fő hatóanyagai: algák kivonat, koffein, nikotin sav benzileszter, glukoviton, édes mandula olaj.

Ezekkel a speciális termékekkel már az első három kezelés után látványos javulás figyelhető meg a bőrön. Kitartó munkával, közösen nyerhetjuk meg a versenyt a cellulittal. 

Bejelentkezés:

Tímea

Tel:30/4754014

 

 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 17056
Hónap: 114
Nap: 4