Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatásaim

 

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

A jó megjelenéshez elengedhetetlenek az ápolt kezek, esztétikus körmök. Akiknek a természet nem adatott erős egészséges szép körmöket, vagy csak hetekig tartó díszítést szeretnének, számukra ideális megoldást nyújt a műköröm, mely a közhiedelemmel ellentétben nem károsítja természetes körmeink szerkezetét. Manapság már nem számítanak luxuscikknek a bárki számára elérhető gyönyörű, különböző mintázatú, formájú és hosszúságú körmök. A műkörmök megóvják viselőjüket a külső káros környezeti hatásoktól (pl háztartási tisztító szerek, időjárási viszonyok), valamint leszoktatnak a körömrágásról.
 
MŰKÖRÖM TÖLTÉS

A kb. 3-4 hetes műkörnél alkalmazzuk, kézen és lábon egyaránt. Ha lakkozott a köröm akkor a lakkot lemossuk. Körömbőr eltávolítás után, lecsiszoljuk a köröm hosszát illetve a levegős vagy felpattant részeket, beépített díszeket. Következő lépésben az eltávolított anyagot pótoljuk zselé vagy porcelán használatával. A kész műkörmöt reszeljük, formázzuk, ápoljuk, díszítjük. 

ÖSSZERESZELÉS
A kb. 2 hetes műkörömnél alkalmazzuk, abban az esetben amikor  zavarja a vendéget a lenövés. A köröm hosszát rövidítjük a műkörmöt és a saját körmöt egy síkba reszeljük. Az összereszelt körmöt ápoljuk és díszítjük.

PEDIKŰR
A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik. Nyáron a lábunk szinte meztelen és még inkább szükség van nem csak egészségügyi, de szépségápolásra is.
Áztatás után, bőrkeményedések eltávolítása. Köröm rövidítése, formázása, ápolás, díszítés.

MANIKŰR

Hagyományos manikűr
Áztatás után a megpuhult körmöt és bőrt veszi kezelésbe a manikűrös. Megfelelő eszközök segítségével tartós hatást érhetünk el anélkül, hogy károsítanánk körmünket és bőrünket.
A kissé megvastagodott vagy makacs körömbőr eltávolításához speciális eszközt használ a manikűrös.
A körömbőr eltávolítására használjuk még az úgynevezett francia manikűrt, amikor a körömbőrt nem ollóval, hanem bőroldóval távolítjuk el. Ezután jön a bőr- és köröm ápolása. Különféle körömkrémek és körömerősítők segítenek a regenerálódásban.
JAPÁN MANIKŰR
 A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolása. A japán manikűrt alkalmazzuk, töredezésre hajlamos körmöknél, vagy műköröm megszüntetése esetén.Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. Kéthetente ajánlott megismételni, ez a fajta ápolás helyre hozza az elgyengült körmöket. A körömlemez finom mattítását követően, a méhviasz alapú anyagot egy szarvasbőr polírozóval bedörzsöljük a körömbe, majd egy másik anyaggal, a polírozó segítségével a körömlemezbe zárjuk. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.
 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 15599
Hónap: 228
Nap: 2